SEO

Sökmotoroptimering SEO handlar om att optimera sin webbsajts relation med sökmotorn, i dag är det mestadels bara Google som gäller då Google har nästan hela marknaden i sitt järngrepp för sökningar. Anledningen till det är enkel för den som vågar inse detta enkla faktum: Google är etta i världen på Sökmotoroptimering SEO, det är ju just därför de har den mest besökta sökmotorn i världen med minst spam etc. men ingen är perfekt och Google kämpar hela tiden på att bli bättre. Så visst är det ändå ganska bra jobbat av en 15 åring, för Google är faktiskt inte äldre än så.

Men att synas på nätet är mer än teori än mycket annat. För det är det enda sättet att visa praktiska resultat. För den som förstår det kommer sanningen kanske enklare än för många andra, men det är just därför inte främmande för dem med insikten att det tål att jobba för att synas på ett bra och hållbart sätt.

Vi har till exempel använt flera av nätets leverantörer av just Hemsidor, gratis hemsidor eller egen hemsida som det så vackert kallas för att visa på hur den inbyggda sökmotoroptimeringen fungerar i praktiken och hur olika leverantörer är bra på att synas ur olika ljus eller hur de på olika sätt kan säga ta tillvara på dina egna reflektioner. Någon absolut rättvisa för exakt hur bra en leverantör syns och inte syns är svårt att få, så därför har vi faktiskt inte ens ansträngt oss för att nå en exakt rättvisande Sökmotoroptimering med exakt samma texter etc, för även om allt är detsamma så kommer någon av dem att ranka bäst och här spelar tillfälligheterna för stor roll för att få bestämma. Naturligtvis är slumpen ingen tillfällighet på en högre nivå, utan den går att räkna ut, min gissning säger mig dock att det krävs några länkfarmar med kloner för att räkna ut sannolikheten för att den eller den hemsida levererar det bästa Sökmotoroptimerings-resultatet med sina inbyggda resurser. Så därför slipper du se samma tråkiga texter hos olika leverantörer. Håll tillgodo med SEO Sökmotoroptimering från Tumblr och Weebly.


Sökmotoroptimering

Hemsidan kommer från Tumlr och är en gratis hemsida av mer blogg karaktär, men dock värdigt synlig där vi testat


Sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering SEO Hemsida från Weebly ser vi ovan, nedan samma leverantör av hemsida med mer text.

Glasögon

För alla oss som behöver hjälp att reflektera kring det vi fokuserar på. En Hemsida från weebly.

SEO Google

OM SEO och Google såväl som den Urbota Inskränkthet vilken inte sällan tar plats i sökmotoroptimering SEO. Hemsida omlänkad sedan bloggportalen Spotlife brytit samman och spam-märkt bloggar och sedan börjat censurera dem som vågade tala och ifrågasätta detta faktum.

Även om det är tajt om härligheten ibland kan det ändå vara mysigt tillsammans.

Det enklaste och mest effektiva sättet att lära sig SEO
Är ibland att lära av sina misstag
så börja i tid.

Eller sidor som Hemsida och hemsida gratis hos spotlife (avlänkat pga av spotlife brist på förståelse för bloggnätverk) liksom N.nu Hemsida och Hemsida Gratis hos N.nu tar upp samma eller liknande ämnen.

Handlar om att lära sig hur en sökmotor fungerar och att om du gör det lättare för sökmotorn att komma åt din data kan den lättare se din sajt kvaliteter. Sveriges största leverantör av hemsidor är N.nu och är ganska kända i världen för just sin SEO, vilket kanske inte är så konstigt då N.nu hemsida byggt av en SEO expert. Ett bra sätt att lära sig SEO är att använda en N.nu Hemsida och guidas av det systematiska belönings och poängsystemet hos N.nu, vilket gör att många skaffar sig en större intuitiv förståelse för SEO och att göra det lättare för sökmotorer att indexera dina sidor enkelt och korrekt.Att få ihop alla tecknen kan vara svårt i början.

N.Nu Hemsida
Registrera här

Innan vi fyller på mer här så skulle vi vilja att ni går till forumet för SEO Sökmotoroptimering och registrerar er där, det är helt gratis och en bra möjlighet att lära sig av andra och se hur de fungerar i praktiken. När du varit på SEO forumet en tid kanske du plötsligt kommer ihåg denna vackra sida och vilken känsla av inre frid den gav och kommer tillbaka. Du är välkommen då, igen. Logga in eller se några fler Exempel på sidor.

Tills dess, hej och lev väl min vän.

 

Skapa en gratis webbplats med Yola